Anne Boleyn- vei savura și tu cu siguranță acest serial de epocă cu Jodie Turner Smith

Anne Boleyn este una din cele mai importante personalitati din istoria Angliei. Una din cele mai intrigante si cele mai cunoscute. A doua sotie a regelui Henry VIII este obiectul unei noi adaptari in serial. In rolul principal o regasim pe sublima Jodie Turner Smith.

Daca iti plac filmele si serialele de epoca, un lucru e sigur. Nu vei mai avea rabdare. In curand va aparea un mini-serial dedicat celei de-a doua sotii a lui Henry VIII.

Mini – serialul Anne Boleyn a fost scris de catre scenarista Eve Hedderwick Turner. A ales sa se bazeze pe datele cheie care au bulversat destinul acesteia si care au facut-o sa intre in istorie. Prin intermediul acestor momente decisive, descoperim aici atat portretul unei femei fragile si puternice, cat si determinata sa lase urmele sale in istorie.

Deci se anunta drept un serial regal de vazut neaparat. Anne Boleyn este deci a doua sotie a lui Henry VIII, reputat ca fiind suveranul cel mai crud al Angliei. Deja casatorit cu Catherine d’Aragon, acesta a curtat-o foarte mult, inainte sa accepte sa ii devina sotie. A fost criticata ca a distrus mariajul regal, a fost vazuta ca o tradatoare sau o arivista de catre cei care il sfatuiau pe rege, responsabila de ruptura dintre Biserica Angliei si Roma cunoscuta sub numele de Reforma engleza, dar figureaza in acelasi timp si drept o figura puternica adulata de catre protestantii din Europa intreaga si un model de feminism si maternal angajat.

A fost incoronata in anul 1533. Dar, din cauza acuzatiilor de adulter, de incest si inalta tradare a fost condamnata la moarte si executata in 1536.

Jodie Turner Smith este cunsocuta si pentru rolurile sale din The neom Demon, Queen & Slim, The Last Ship si Night Flyers.

Va juca in serial alaturi de Paapa Essiedu (I May Destroy You) care va avea rolul fratelui lui Anne Boleyn, Mark Stanley (White House Farm) care va avea rolul lui Henry VIII, dar si Amanda Burton (White House Farm), Thalissa Teixeira (Two Weeks To Live), Barry Ward (White Lines), et Jamael Westman (Hamilton).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?