Bucătăria asiatică este cea care te ajută să slăbești!

Iubeşti la nebunie bucătăria asiatică? Ştiai că savurând şi degustând diferite feluri de mâncare specifice bucătăriei asiatice vei reuşi să slăbeşti?

Bazându-se pe o alimentaţie sănătoasă, asiaticii reuşesc să scape foarte uşor de kilogramele în plus. Care este secretul lor? Pe ce se bazează regimul asiatic pentru a scăpa uşor de kilogramele în plus? Care sunt alimentele consumate de asiatici pentru a se menţine în formă?

Mâncarea tipic japoneză care este compusă mai ales din sushi şi supe te ajută să slăbeşti deoarece poate elimina kilogramele în plus. Este sănătoasă şi bogată în elemente nutritive şi reprezintă o modalitate excelentă de a slăbi. De ce?

Consumă un mic dejun variat şi echilibrat. Micul dejun tipic japonez conţine omletă, varză chinezească, o supă miso şi somon la grătar. Sunt feluri de mâncare foarte săţioase. Astfel nu vei mai mânca atât de mult în restul zilei şi nu vei mai fi tentat de alimentele bogate în grăsimi sau zahăr.

Beţişoarele. Folosind beţişoarele pentru a savura felurile de mâncare, vei reuşi să mănânci mai încet si să mesteci aşa cum trebuie alimentele. Vei facilita în acest fel digestia şi vei savura fiecare îmbucătură.

Limitează consumul de carne şi de produse lactate. Japonezii nu sunt mari iubitori de carne şi de lactate. Este o alegere excelentă pentru sănătate deoarece sunt protejaţi mai bine de bolile cardiovasculare şi au ocazia de a consuma mai puţine alimente foarte bogate în grăsimi.

Încep masa cu miso. Cel mai adesea se recomandă să se consume înainte de masă un pahar cu apă pentru a se diminua apetitul. Dar în Japonia, supa miso înlocuieşte de minune paharul cu apă. Este preparată pe bază de două ingrediente foarte eficiente atunci când vine vorba despre arderea grăsimilor algele şi soia, conţine foarte puţine calorii şi este foarte săţioasă.

Ceaiul verde. Este o băutură omniprezentă aici. Are o mulţime de calităţi dietetice şi nu te lasă să acumulezi grăsimea nedorită. În plus, are un rol cheie în prevenirea bolilor cardiovasculare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?