Ce să discuți cu un băiat

Vrei sa ai succes si sa cuceresti multi baieti? Daca vrei si sa cuceresti, pe langa faptul de a astepta de a fi cucerita, iata cum sa o faci..

– Fa complimente. Nu numa femeile trebuie sa primeasca complimente. Si baietii sunt la fel de incantati sa li se zica ceva dragut, asa ca nu ezita sa il lauzi pe cel cu care te intalnesti, daca observi ceva care iti place. Poti sa remarci modul in care s-a imbracat sau in care si-a aranjat parul. Astfel, atmosfera se va mai destinde si el se va simti mai in largul sau in preajma ta. Fii sigura ca si baiatul cu care te intalnesti este la fel de emotionat si poate chiar nesigur pe el, asa ca un mic impuls nu poate decat sa aiba rezultate bune.

– Vorbeste despre pasiunile tale si despre ce iti place sa vorbesti. Cand te intrebi ce subiecte de discutie sa abordezi atunci cand te intalnesti cu un baiat, mergi la sigur daca vorbesti despre pasiunile tale. In acest fel, expui si o seama de sentimente, nu doar ganduri, creand o legatura mai puternica cu persoana de langa tine. In plus, puteti descoperi hobby-uri comune, ceea ce automat va conduce catre alte subiecte interesante pentru amandoi

– Afla ce pasiuni are el. Incearca sa ii pui cateva intrebari legate de pasiunile si hobby-urile lui, fara sa il faci sa se simta ca la interogatoriu. Asculta-l cu atentie si afiseaza interes fata de persoana lui, altfel se va ajunge iarasi la o tacere stanjenitoare. Chiar daca el e pasionat de fotbal si tu nu esti tocmai incantata de acest subiect, nu te arata plictisita si nu schimba imediat vorba, pentru ca il vei face sa se simta prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *