Cele mai bune filme cu Sarah Jessica Parker

De curand, mai exact pe data de 25 martie, a fost ziua de nastere a indragitei actrite Sarah Jessica Parker. Ocazia perfecta de a reveni asupra celor mai bune filme in care a jucat.

Cu peste 30 de filme la activ si tot atatea aparitii televizate, Sarah Jessica Parker este o actrita talentata. Si-a inceput cariera de actrita la o varsta frageda, inca de la 14 ani, debutand pe Broadway in rolul lui Annie. Iata caeteva din cele mai bune filme in care a jucat de-a lungul carierei.

Footloose (1984)
Atunci cand Ren McCormack isi face aparitia in Bomont, un orasel situat in Utah, se trezeste confruntat cu una din cele mai stranii legi: muzica si dansul sunt interzise aici. Reverendul Shaw Moore este vinovatul pentru aceasta lege. Moartea fiului sau l-a determinat sa adopte aceasta lege. Insa, determinat sa dovedeasca ca muzica nu este un element al depravarii, rebelul Ren decide sa ignore aceasta lege si sa isi ajute prietenii, pe William si pe Ariel. In acest film Sarah Jessica Parker interpreteaza rolul lui Rusty, cea mai buna prietena a lui Ariel, fiica reverendului.

Hocus Pocus (1993)
Hocus Pocus spune povestea a trei vrajitoare din Salem care revin in peisaj la 300 de ani de la spanzurarea lor. Readuse la viata de catre Max, Dani si Alisson, in noaptea de Halloween, acestea au drept scop uciderea a cat mai multi copii cu putinta pentru a ramane tinere pentru totdeauna. Acum, adolescentii au misiunea de a incerca sa le trimita pe vrajitoare inapoi de unde au venit…

Mars Attacks (1996)
Aceasta parodie a filmelor science-fiction este una din bijuteriile realizatorului Tim Burton. Martieni cu alura terifianta le intind oamenilor capcane si decid sa elimine toti oamenii din peisaj cu ajutorul unei arme indestructibile. In cele din urma sunt invinsi datorita difuzarii unui iodler, un cantec originar din Elvetia. Sarah Jessica Parker interpreteaza aici rolul lui Nathalie Lake, o jurnalista careia ii place sa se imbrace dupa ultima moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *