Cele mai frumoase filme axate pe sport

Sportul este cel mai bun pentru sanatate. Fie ca vorbim despre o zi calduroasa de vara, fie despre o zi de toamna. Nu ti-ai gasit inca sportul favorit? In acest caz, ar trebui sa te lasi inspirat de filmele sportive.

De la tenis la dans, trecand si pe la box sau baschet, iata care sunt cele mai frumoase filme pe tema sportului.

Step Up. Dupa ce ai terminat de vazut aceasta saga, vei vrea un singur lucru. Sa te inscrii la un curs de dans hip-hop. Channing Tatum are aici rolul lui Tyler, un tanar alb pasionat de dans, care creste intr-un cartier dominat de negri. Iar atunci cand este condamnat si cand trebuie sa lucreze la o scoala de dans va descoperi ca exista o multime de stiluri de dans. Alaturi de Nora, va elabora propriul sau stil de dans senzual.

Moneyball. Acest film spune povestea adevarata a lui Billy Beane, managerul echipei de baseball din Oakland. Acesta trebuie sa organizeze o echipa foarte competitiva. Cu asistentul sau, angajeaza jucatori care nu au mai jucat niciodata in alte echipe. Deciziile sale suprind pe toata lumea dar strategia sa se dovedeste a fi castigatoare.

Rocky. Toata lumea recunoaste cantecul din « Rocky » inca de la primele note. Sylvester Stallone are rolul lui Rocky Balboa, un italo-american care practica artele martiale si care va prticipa la campionatul mondial.

Coach Carter. Samuel L. Jackson are aici rolul unui antrenor de baschet. Un grup de liceeni negri vor sa isi formeze propria lor echipa de baschet. Dar viata lor ia o cu totul alta turnura atunci cand noul antrenor isi face aparitia. Maniera sa de a antrena este cu totul inedita.

Borg/ McEnroe. Veritabile legende ale lumii tenisului si rivali de foarte multa vreme, Borg si McEnroe se infrunta in finala pe gazonul de la Wimbeldon in anul 1980. Mc Enroe este un jucator exploziv care adora sa atace pe teren, dar si in afara sa. Borg este un introvertit si foarte calm. Un meci legendar care te va captiva cu siguranta si pe tine.

Bend it Like Beckham. Jess Bhmara, de 18 ani este foarte pasionata de fotbal si poseda un imens talent. Si evolueaza in echipa feminina locala cu prietena sa Jules, antrenata de Joe. Dar, familia indiana a lui Jess, foarte traditionala, nu crede in talentul sau si refuza ca aceasta sa apara in public drept o jucatoare de fotbal.

Space Jam. Atunci cand legenda fotbalului, Michael Jordan se asociaza cu Bugs Bunny intr-un film, acest lucru da un succes imens. Aici Jordan incearca sa salveze lumea si are un meci cu extraterestrii, coechipierii sai fiind personaje Disney. Un meci care se anunta incendiar, pur si simplu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?