De ce să vizitezi Strasbourg. Câteva motive

Cu un patrimoniu istoric de renume mondial, Strasbourg se afla pe lista oraselor pe care trebuie sa le vizitezi macar o data in viata. Situat in partea de est a Frantei, Strasbourg are o multime de atractii de vizitat.

Vei beneficia de o plimbare relaxanta pe Marea Insula din Strasbourg. Profita de o plimbare relaxanta pe Grande Ile pentru a vedea maximul de lucruri pe care Strasbourg le are de oferit. Catedrala Notre-Dame, podurile acoperite, cartierul Petite France, palatul Rohan…o multime de atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma.

Vei putea sa iti faci poze in cartierul Petite France. Petite France reprezinta motivul pentru care majoritatea turistilor francezi si internationali vin sa viziteze Strasbourg. Aici vei gasi celebrele case din lemn si din caramida de-a lungul canalelor si tot aici vei avea ocazia sa degusti mancarurile traditionale ale regiuniiin restaurante tipice.

Vei putea sa vizitezi muzeul Strasbourg. Daca timpul nu iti permite decat vizitarea unui singur muzeu din Strasbourg atunci acesta ar trebui sa fie cel ales. Un muzeu de arta moderna si contemporana. Mai multe expozitii sunt in general propuse deodata. Celelalte muzee pe care le poti vizita la Strasbourg sunt muzeul de Arte Frumoase, muzeul Istoric sau muzeul Rohan.

Vei putea sa admiri parcul Orangerie. Parcul Orangerie este un parc care se viziteaza si se apreciaza in orice anotimp. Cele 26 de hectare pe care se intinde parcul iti vor permite sa te relaxezi pe deplin in aer liber in timpul unei plimbari prin oras. Parcul poseda un lac cu cascada, o gradina zoologica, o crescatorie de lebede reintroduse aici cu succes (te sfatuim sa vii dimineata devreme si in timpul saptamanii pentru a le putea observa mai bine) precum si o mini ferma. Parcul adaposteste in egala masura un restaurant reputat.

Pentru a asista la evenimentele din cadrul Molodoi. Centrul Autonom pentru tineri Molodoi este o sala cu vocatie politica, culturala si sociala in care vei putea asista la concerte, expozitii, reprezentari teatrale, proiectii si multe altele. Sala este deschisa la orice forma de expresie insa nu accepta niciun eveniment organizat de alta structura partizana.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?