Filme pe care trebuie să le vezi încă o dată

Nu sunt multe filmele pe care ne dorim sa le revedem, dar se intampla uneori ca unele filme sa ne impresioneze atat de mult incat sa recunoastem ca ele sunt adevarate capodopere care ne fac sa ne gandim si sa ne punem intrebari atunci cand le urmarim.

Pentru a aprecia un film mai mult se intampla uneori sa avem nevoie si de o a doua vizionare, astfel incat sa intelegem profunzimea povestii si sa ne facem o idee cu privire la aceasta. Atmosfera unui anumit film lasa in nenumarate ocazii o amprenta asupra celui care se decide sa le vizioneze, de aceea unele filme ajung sa fie reusite, in timp ce altele nu ies cu nimic in evidenta.

Un film pe care nu ar trebui sa-l omiteti si sa-l revedeti este Split. Acest film vorbeste despre mintea fracturata a unui barbat cu o tulburare de identitate, Kevin reusind in cadrul acestui film watch series hd sa-si arate cele 23 de personalitati care se afla in el. La un momentdat toate personalitatile sale se darama, iar cea care ramane in urma este Bestia, o personaliate care reuseste sa se joace cu usurinta cu mintea oricarei persoane care doreste sa vizioneze acest film.

Un alt film recunoscut pentru confuzia pe care o creaza este Shutter Island, acest film reusind sa iasa in evidenta prin complexitatea pe care o ofera. In film vedem povestea serifului Teddy Daniels care incepe sa se gandeasca de ce a fost adus pe insula, povestea lasand loc unui numar mare de interpretari.

In fimul Mr. Nobody actiunea se desfasoara in anul 2092 si are la baza o lume in care toti oamenii traiesc la infinit, moartea fiind un termen inexistent in acele vremuri. Filmul ne prezinta excelent diverse teorii ale universurilor paralele, dar si ale timpului infinit, el reusind sa abordeze niste subiecte mai putin comune filmelor cu care am fost obisnuiti.

Este necesar astfel sa vizionati acest film si a doua oara pentru a va face o parere cu privire la actiunea pe care o veti vedea. In filmul „The Intern” sunt explorate teme precum batranetea, dar si dificultatea de a pune lucrurile in echilibru. Calatoria batranului din film ar trebui vizionata de cel putin doua ori pentru a fi mai bine inteleasa si a va face o parere mai clara cu privire la filmul pe care il vizionati.

Un alt film ce poate fi revazut este The Shawshank Redemption, acest film fiind recunoscut pentru numeroasele sale twist-uri caracteristice, dar si pentru lucrurile spectaculoase care au loc in cadrul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *