Golden milk, o băutură de încercat neapărat

Golden milk face parte din noile băuturi sănătoase la modă. Cu o mulţime de avantaje pentru sănătate, preparat cu cele mai bune ingrediente precum curcuma, laptele de cocos sau siropul de agave, celebrul deja golden milk are un gust foarte special care a sedus deja foarte multa lume.

Care sunt însă beneficiile din domeniul sănătăţii ale acestei băuturi foarte glamour?

Mai întâi să vedem despre ce este vorba. Laptele de aur sau turmeric latte este o băutură light şi delicioasă care te va calma, care are o textură similară cu cea a cafelei latte. Pe bază de lapte de cocos sau de scorţişoară şi pe un strop de curcuma, de unde şi vine culoarea sau aurie, sănătoasa băutură golden milk are o savoare picantă, o textură cremoasă comparată cel mai adesea cu Pumkin Spice Latte de la Starbucks. Este însă mult mai sănătoasă şi nu atât de dulce.

Care sunt virtuţile acestei băuturi? Curcuma este un condiment recunoscut de peste 5000 de ani din medicina chinezească şi indiană pentru proprietăţile sale antioxidante. Beneficiile curcumei te ajută să îţi detoxifici organismul şi să reglezi senzaţia de saţietate. Dar asta nu este totul. Este de mare ajutor şi atunci când vine vorba despre reglarea nivelului de stres şi stimularea sistemului imunitar.

Unele studii au demonstrat chiar că mirodenia curcuma este de mare ajutor atunci când vine vorba despre a lupta contra inflamaţiilor. Este un atu foarte interesant din acest punct de vedere.

Datorită proprietăţilor sale antioxidante, golden milk te ajută să reduci riscurile de a suferi din cauza cancerului, de diabet sau de maladia Alzheimer. Te ajută şi să reglezi nivelul de colesterol rău, reduce riscurile de suferi de hipertensiune arterială. Sistemul cardiovascular va fi astfel mult mai sănătos.

Persoanele care vor să slăbească pot să se bazeze pe golden milk. Este un aliat perfect deoarece poate întări şi stimula metabolismul corpului şi conduce la combustia de grăsimi.

Mai mult decât benefică cu alte cuvinte.

Un comentariu la „Golden milk, o băutură de încercat neapărat

  1. Birdman (2014) pe 123movies
    Un film care m-a dezamagit total, ma asteptam la cu totul altceva, si pana la urma a fost foarte slab, cu enorml de multe dialoguri fara rost, actiunea se intampla numai intr-un teatru, foarte urat, mi-am pierdut rabdarea de la jumatatea filmului. Nota personala 1/10.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?