Halloween Kills: Michael Myers mai violent ca niciodată

Unii au avut ocazia sa descopere in avanpremiera mondiala, in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, Halloween Kills, continuarea atat de asteptata a lui Halloween al lui David Gordon Green, lansat in 2018. Va fi acest film la inaltimea asteptarilor? Va spunem totul chiar acum.

Hallowwen Kills: continuarea
Realizatorul David Gordon Green a semnat cu Halloween (2018) o reintoarcere brutala si ingrijita pentru celebrul “boogyeman” Michael Myers. Nemilos si violent, filmul the 123movies se derula la 40 de ani de la evenimentele din primul film. Michael, petrecandu-si o mare parte din existenta in inchisoare, a gasit modalitatea perfecta de a evada in timp ce era transferat la o alta inchisoare. Incepe sa o urmareasca din nou fara incetare pe Laurie Strode facand numeroase victime.

Aceasta din urma, care traia izolata de mai bine de 40 de ani, convinsa ca Michael va veni in cele din urma dupa ea, era pregatita pentru aceasa confruntare si si-a creat un veritabil bunker penru a-l prinde in capcana. Filmul se incheia cu capturarea lui Michael in pivnita lui Laurie, cuprinsa de flacari.

Din nefericire, pompierii au ajuns la timp pentru a stinge focul. Halloween Kills incepe in momentul in care pompierii isi fac aparitia in casa lui Laurie.

O inlantuire de violente
Il descoperim pe Cameron, iubitul lui Allysson, precipitandu-se spre capataiul serifului Hawkins. Un flash-back care il pune in scena pe acesta din urma ne scufunda in infernul din Haddonfield al anului 1978. Descoperim participarea sa la evenimentele vremii si cum aceasta noapte l-a traumatizat. Numeroase personaje care au participat la evenimentele traumatizante din anul 1978 reapar pe ecran cu o singura idee in cap, aceea de a-l ucide pe Michael.

Insa se pare ca cel mai celebru boogeyman din istorie este nemuritor. Dupa ce a supravietuit incendiului din casa lui Laurie isi reia periplul ucigas cu o prima secventa in care elimina o intreaga echipa de pompieri. Urmeaza zeci de crime, unele mai violente decat altele. Acest nou film, este, de departe, cel mai violent din saga Halloween.

Filmul va fi lansat in cinematografe incepand cu data de 20 octombrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *