Micile plăceri și obiceiuri

De prea puține ori ies cu prietenii în oraș. Nu sunt genul care să petreacă serile în baruri sau cine știe prin ce club ieftin, ci prefer să stau cu o persoană dragă acasă, sau să ieșim undeva. Este un loc la mine în oraș unde ieșeam cu colegii deobicei. E frumos și destul de ieftin. Este bowling, biliard, tenis de masă și un club de-supra.

Acolo ies de câțiva ani, când am chef de una din astea. Cred că o fac și așa destul de rar, sunt un complet dezastru la bowling. Rareori nimeresc popicele, iar eclipsele de soare sunt mai dese decât s-a întâmplat să dobor toate popicele.

Poate că dacă aș fi avut un alt anturaj, aș fi avut alte preferințe acum. Prietenii ne pot influența extrem de mult, încă din copilărie, deși îi schimbăm până la facultate de câteva ori. Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. Sunt o fire mai dificilă și nu accept pe oricine alături de mine.

Mi-am imaginat de câteva ori propria viață.. altfel și pot să spun că nu mi-a plăcut. Nu sunt cea mai deschisă persoană pe care o cunosc, dar nu sunt nici închis. Îmi place să vizitez locuri, să fac lucruri ieșite din comun și să trăiesc experiențe extreme, dar totul moderat. Nu îmi plac excesele de niciun fel, probabil datorită faptului că mă plictisesc prea repede de tot.

Chiar și de telefon, mașina, fete. De orice. Îmi place schimbarea și o accept, deși nu e întotdeauna bună. Trăiesc pentru a trăi cât mai multe experiențe, nu mă pot agăța de un mod de viață axat pe o singură activitate.

Ador momentele de liniște, ador muzica, ador să călătoresc, urăsc să fac doar o parte din ele. Trebuie neapărat toate! Cred că așa ar trebui să fie viața tuturor. Plină, fără exces, fără plictiseală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *