Netflix – seriale de urmărit în acest week-end

Netflix vine saptamanal cu filme si seriale noi. Pentru a te ajuta sa alegi la ce sa te uiti in acest week-end iti propunem o selectie a celor mai bune noutati ale momentului. Iata-le.

Bonding. Studenta ziua si dominatoare pe timp de noapte, Tiff ne invita sa urmarim universul bondage si al sado-masochismului. In toate aceste peripetii, Tiff este insotita de cel mai bun prieten al sau gay, care ii serveste si pe post de bodyguard. Subtil si reusit, acest serial este ideal pe timp de week-end. Unii spun ca este de 1000 de ori mai bun decat filmul 50 Shades of Grey…

Chambers. In acest nou serial horror, o tanara femeie trece printr-o interventie dificila, un transplant de inima. Rapid, viziuni terifiante incep sa o terorizeze, incep sa ii invadeze cotidianul. Putin cate putin, adolescenta se transforma in defuncta, incepe sa isi piarda identitatea. Cireasa pe tort – Umma Thurman face parte din casting.

DC’s Legends of Tomorrow. In aceasta luna, Netflix ne aduce sezonul cu numarul 3 al serialului CW DC’S Legends of Tomorrow. Va invitam si noi cu caldura sa il descoperiti, mai ales daca sunteti fani ai filmelor ce au drept subiect calatoria in timp si benzile desenate. Povestea urmareste aventurile improbabile ale unei gasti de super-eroi destinati sa protejeze integritatea continua in spatiu si timp. Mai amuzant decat Flash, mai bine scris decat Arrow si mai asumat decat serialele Marvel, acest serial ne promite sa petrecem clipe minunate in timpul fiecarui episod.

Dead to Me. In acest prim sezon alcatuit din 10 episoade, doua femei aflate in deriva ajung sa fie legate de o puternica relatie de prietenie. Pe de o parte o avem pe Jen, agent imobiliar, mama a doi baieti, care inca mai este in doliu dupa sotul sau, mort in urma unui accident tragic. Aceasta se intalneste intr-o buna zi cu Judy, in cadrul unui grup de sustinere psihologica pentru victime. Cu umor si simplitate, asa abordeaza Netflix subiectul doliului.

Good Girls. Sezonul cu numarul 2 al serialului Good Girls este difuzat pe Netflix incepand cu 31 mai. In primul sezon, trei femei casnice decid sa jefuiasca un supermarket, disperate sa isi plateasca facturile restante. Insa, curand, lucrurile se complica deoarece banii furati apartin unui periculos lider mafiot.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?