Principalele beneficii de care beneficiază IT-iștii

Munca IT-istilor nu este deloc usoara, asa cum poate parea dinafara. Ea presupune ca specialistii sa stea toata ziua cu ochii in calculator, departe de lumina naturala, analizand diferite tipuri de date si scriind coduri.

Joburile din IT le solicita celor din domeniu toata atentia posibila intreaga zi, iar cea mica greseala poate produce adevarate catastrofe. Intrucat angajatorii sunt constienti de toate aceste lucruri, dincolo de oferta salariala le ofera tinerilor pachete atragatoare de beneficii, cu ajutorul carora acestia sa se poata relaxa, pentru a-si desfasura munca in conditii optime.

Abonamente gratuite la sala sau la piscina
Printre beneficiile de care au parte IT-istii se numara abonamente la sala ori la piscina. Acestea pot fi utilizate in timpul liber, iar cei care dispun de ele se pot relaxa si pot uita de coduri, liste si siruri de numere. Mai apoi, cand se intorc la munca, se pot concentra in liniste la tot ce au de facut! In plus, sportul este extrem de important pentru specialistii in domeniul IT, avand in vedere ca munca lor este una sedentara.

Sala de relaxare
Multe dintre marile companii din Romania dispun de sali de relaxare, unde specialistii in IT se pot deconecta de munca pe care o desfasoara. Astfel, ei pot beneficia de un masaj in scaune speciale, pot juca ping-pong sau chiar fotbal pret de jumatate de ora sau chiar o ora. Apoi, cand sunt pregatiti, se intorc la birou.

Program flexibil
Pentru a nu ingradi capacitatea specialistilor de a lucra cat mai bine, unele companii le permit acestora sa isi faca singuri programul, atata vreme cat respecta termenele limita, iar rezultatele sunt de calitate. Astfel, IT-istii nu simt presiune si isi pot desfasura activitatile linistiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *