Principalele diferențe dintre Galaxy Note 10 și iPhone XS

Samsung si-a anuntat recent doua din cele mai noi telefoane, Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10 Plus. Acestia ofera, spre deosebire de iPhone de la Apple un ecran mai mare si performante suplimentare in ceea ce priveste aparatul foto, chiar daca iPhone ofera mai multa varietate in termeni de stocare. Daca esti in cautarea unui smartphone nou si te-ar tenta unul din aceste doua modele atunci poate ar trebui sa stii care sunt principalele diferente dintre ele.

Samsung si-a anuntat modelul Galaxy Note 10 pe data de 7 august, echipat cu un ecran mare. Si, pentru prima data, Galaxy Note este valabil in doua marimi diferite. Apple urmeaza sa lanseze un iPhone 11 in viitorul apropiat, anul acesta a planificat trei noi telefoane pentru a fi lansate pe piata.

Stylus. Cea mai mare diferenta intre Samsung Galaxy Note 10 si iPhone XS, pe langa software-ul folosit consta in stylus-ul S Pen. Acest accesoriu este furnizat impreuna cu telefonul fara taxe suplimentare si permite desenarea, luarea unor notite si accesul la unele elemente oferite de interfata telefonului. Samsung a inclus intotdeauna un stylus la telefoanele sale Galaxy Note, insa cu acest nou model, a adaugat unele functionalitatiprecum posibilitatea de a transfera automat notele manuscrise in text.

Apple vinde Apple Pencil pentru unele modele de iPad incepand cu pretul de 99 de euro. Insa acesta nu este compatibil cu iPhone.

Cele mai notabile diferente intre aceste doua telefoane sunt oferite de dimensiune si de ecran dar si de aparatul foto. Modelele Galaxy Note de la Samsung sunt cunoscute pentru ecranele sale uriase si acest lucru se confirma inca o data anul acesta cu Galaxy Note 10 si Note 10 Plus. Galaxy Note 10 are un ecran de 6,3 inchi in timp ce iPhone XS are un ecran mai mic care masoara 5,8 inchi. Chiar daca Galaxy Note 10 are un ecran mai mare, rezolutia lui iPhone este mai mare. iPhone XS are o rezolutie de 2436 x 1125 in timp ce Galaxy Note 10 are o rezolutie de 2280 X 1080 pixeli.

Galaxy Note 10 dispune in egala masura de o capacitate suplimentara spre deosebire de iPhone XS. In timp ce iPhone XS are un aparat foto ultra unghi larg de 12 mpx si un al doilea teleobiectiv de 12mpx, Galaxy Note 10 dispune de trei camere foto, la fel ca si verisorul sau, Galaxy S10. Acest al treilea aparat foto de 16mpx permite capturarea unor poze cu un camp vizual mult mai larg decat de obicei.

Smartphone-ul Samsung are o baterie mai performanta pentru a alimenta un ecran mare. Astfel, Galaxy Note 10 beneficiaza de o baterie de 3500 mAh spre deosebire de cea a lui iPhone, de doar 2659 mAh. Galaxy Note 10 este vandutla un pret de 1109 euro in timp ce iPhone XS se vinde la un pret de 1255 de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?