Serialele care demonstrează că cele mai frumoase povești de dragoste încep cu o relație de prietenie

De la Monica si Chandler din faimosul serial « Friends » si pana la Stiles si Lydia din « Teen Wolf » iata care sunt serialele care demonstreaza ca relatiile care incep cu o prietenie sunt cele mai frumoase si cele mai bune.

Betty si Jughead in « Riverdale ». inainte de a incepe sa iasa impreuna in sezonul 1, din serial, Betty si Jughead erau cei mai buni prieteni. Uniti mai ales datorita prieteniei lor comune cu Archie, ne putem imagina ca au petrecut foarte mult timp impreuna in tinerete. Am putut vedea ca s-au inteles foarte bine tot timpul si anchetand moartea Jason Blossom au devenit si mai apropiati. Devin cel mai frumos cuplu si sunt cu adevart nedespartiti.

Stiles si Lydia, « Teen Wolf ». A trebuit sa asteptam sezonul cu numarul 6 al serialului pentru ca cei doi sa ajunga sa fie in sfarsit impreuna. Daca Stiles este indragostit de Lydia inca de cand era mai mic, acest lucru nu l-a impiedicat, se pare sa mai aiba si alte relatii. Dar in sfarsit, dupa mai multi ani de o relatie de prietenie, au cazut in sfarsit unii in bratele celuilalt.

Alison si Emily, « Pretty Little Liars ». Stim foarte bine ca Emily a avut un “crush” de foarte multa vreme, pentru prietena sa, Alison”. Iar in final, dupa foarte multe peripetii si dupa disparitia lui Alison mai ales, acestea au decis ca ar fi mai bine sa ramana prietene. Si totusi, sentimentele au fost mai puternice decat orice si pana la urma, Alison a recunoscut ca este indragostita de Emily.

Jackson si April, « Grey’ s Anatomy ». Relatia dintre Jackson si April este departe de a fi una simpla. Si chiar daca nu au ramas impreuna, au trait cea mai frumoasa poveste de dragoste. Colegi mai intai, au devenit mai apropiati dupa atacurile criminale de la sfarsitul sezonului 6 din « Grey’s Anatomy ». Au avut cea mai tumultuoasa relatie – dupa mai multe certuri si impacari, s-au casatorit, au avut doi copii si mai apoi au divortat.

Stefan si Caroline, « The Vampire Diaries ». Inca din primele episoade din serial, Caroline a avut un mic crush pentru tenebrosul Stefan. A trebuit sa asteptam pana in sezonul 6 pentru ca Stefan sa isi dea semaa de faptul ca aceasta este cea mai buna pentru el si s-au bucurat de faimosul « June Wedding » in sezonul final.

Monica si Chandler, “Friends”. Monica si Chandler sunt cel mai bun exemplu din seriale, cu siguranta. Cei mai buni prieteni la inceput, ajung sa se culce impreuna atunci cand are loc nunta lui Ross. Iar aceasta relatie ciudata la inceput este din ce in ce mai frumoasa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?