Serialul Anatomia lui Grey va fi reînnoit pentru un sezon 16 și 17

Serialul Anatomia lui Grey tocmai a fost reinnoit pentru un sezon 16 si un sezon 17. Patru actori au fost deja confirmati in casting printre care Ellen Pompeo. ABC stie deja cum sa ne faca pe plac. Va reinnoi indragitul serial Anatomia lui Grey nu pentru unul ci pentru doua sezoane. Ellen Pompeo a fost deja confirmata in casting chiar daca se zvonea in ultima perioada ca isi doreste sa paraseasca acest serial. Ceea ce inseamna ca fanii serialului vor fi mai mult decat incantati.

Sezonul numarul 16 si 17 din Anatomia lui Grey
Aventurile lui Meredith Grey sunt departe de a se fi incheiat. In timp ce sezonul cu numarul 15 este actualmente difuzat in SUA, sezon care se bucura de altfel de un succes enorm, Anatomia lui Grey va fi reinnoit pentru doua sezoane, un sezon 16 si un sezon 17. O veste buna anuntata pe Twitter pe data de 10 mai.

Anatomia lui Grey este pe cale sa devina cel mai lung serial medical din istoria televiziunii. Pentru moment, recordul este detinut de serialul ER cu cele 15 sezoane ale sale. Urmatorul record de batut este cel detinut de serialul Tanar si Nelinistit cu numai putin de 47 de sezoane. Un record putin mai greu de batut.

Castingul sezoanelor 16 si 17 din Anatomia lui Grey
Contractul lui Ellen Pompeo ar trebui, conform zvonurilor, sa expire in 2020, la sfarsitul sezonului 16. O veste buna pentru fanii serialului, aceasta va fi prezenta si in sezonul cu numarul 17. Chiar daca ABC a dezvaluit pentru moment doar putine informatii cu privire la urmatoarele doua sezoane, numele lui Chris Carmack, Jake Borelli si Greg Germann au fost deja confirmate. Vor mai aparea si o serie de personaje recurente in cadrul sezoanelor 16 si 17 ale serialului. personaje pe care le vedem doar ocazional in cadrul Grey-Sloan Memorial Hospital. Ramane de vazut ce intriga ne rezerva pe viitor scenaristii serialului Anatomia lui Grey. Deocamdata nu se stie nimic in acest sens, nici despre o viitoare data de difuzare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?