The Boys 2 – la ce ne așteptăm de la sezonul 2

In 4 septembrie a inceput difuzarea noului sezon al serialului The Boys. Mai intai vor aparea 3 episoade inedite apoi, vor aparea episoadele o data pe saptamana. Eric Kripke a declarat de altfel, ca aceasta pauza de o saptamana este necesara pentru a dirija tot ce se va intampla in episoadele viitoare.

Ne asteptam deci la un spectacol mult mai bun decat in sezonul numarul 1. Iata insa care sunt lucrurile pe care ne-ar placea sa le vedem in sezonul cu numarul 2.

The Boys vs. Super-eroii. In acest nou sezon de la The Boys ne-ar placea sa vedem mai multe confruntari intre gasca celor din The Boys si a inamicilor lor din trupa celor Sapte. Sau mai multa actiune sau manevrabilitate. Dar sa recunoastem- lupta nu ar fi echitabila deoarece The Boys nu au super puteri si par sa nu vrea sa foloseasca, cel putin deocamdata, compusul V.

Ne-am dori sa aflam mai multe despre The Boys. Stim de ce Mallroy l-a recrutat pe Butcher, dar nu stim cum Creme si Francezul au intrat in joc. Stim doar ca lucrurile nu au iesit bine, in orice caz.

Ar fi interesant sa aflam mai multe despre grup inainte de intalnirea lor cu Hughie. Erau oare prieteni? De ce oare au fost recrutati? Cum au devenit experti in lupta in lupta contra super-eroilor? Au fost antrenati? Care le sunt motivatiile? Inca mai avem o multime de intrebari cu privire la grupul format de Butcher, Hughie, Creme, Kimiko si Francezul.

O noua rasturnare de situatie socanta. Revelatia cu privire la supravietuirea Rebbecai Butcher si a existentei unui copil al Protectorului este cu siguranta una din cele mai interesante rasturnari de situatie din serial. Cu siguranta ca este cea mai socanta situatie din sezoul 1, de departe. Moartea sa presupusa a fost motorul razbunarii lui Butcher, dar si al colaborarii sale cu CIA. Ne asteptam deci ca sezonul 2 sa ne socheeze si mai mult cu cele mai neasteptate rasturnari de situatie.

O explorare mai ampla a temelor din serial. In spatele personajelor iesite din comun din The Boys si secventelor sale cele mai nebune, se ascunde mai ales o critica a star system-ului reprezentat de Vought si de super-eroii sai. Speram deci ca sezonul 2 va merge si mai departe cu aceasta critica, ca va aborda teme noi si ca isi va pune noi intrebari cu privire la societatea noastra.

Un alt punct interesant al serialului- moralitatea mai mult de cat ambigua a celor din serial. Sunt gata in fata confruntarilor de orice violenta, chiar si sa omoare. Ar fi deci interesant de explorat limitele morale ale grupului, sa stim pana unde sunt gata sa mearga si daca sunt cu adevarat cei buni din serial.

Latura incontrolabila. Scenaristii serialului merg departe, chiar foarte departe. Ne putem astepta la orice din partea lor deci si ceva ne spune ca inca vom avea o multime de surprize. Sa vedem deci ce ne asteapta in noile episoade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *