The Society, serialul Netflix care proiectează o lume fără adulți

Netflix a dezvaluit un trailer al urmatorului serial care fara indoiala se va bucura de un succes imens, The Society, o versiune modern a romanului Imparatul Mustelor.

Platforma de streaming Netflix tocmai a dezvaluit urmatorul sau proiect ambitios – The Society, un nou serial cu alura misterioasa care ne aminteste de Imparatul Mustelor, best-seller-ul autorului britanic William Golding. Intr-un trailer de 1 minut si 46 de secunde, aparut pe data de 29 aprilie, gigantul streamingului ne scufunda in universul dramatic al acestei noi fictiuni care se vrea a fi o adaptare moderna a romanului mai sus-mentionat. Creat si scris de Cristopher Keyser, serialul este realizat de catre Marc Webb, aflat deja la originea filmului The Amazing Spider-Man. In casting le regasim pe Kathryn Newton vazuta deja in Big Little Lies si pe Rachel Keller, cap de afis in Legion.

O libertate periculoasa
Curand disponibil pe ecranele noastre, serialul compus din 10 episoade spune povestea unei gasti de adolescenti transportata intr-o versiune paralela a oraselului lor din New England, scutit de orice forma de autoritate in urma disparitiei misterioase a adultilor. Acestia incearca cu disperare sa descopere ce s-a intamplat cu adultii, de ce au disparut brusc, fara urma. Vor incerca sa restabileasca ordinul insa misiunea lor este una foarte dificila daca nu imposibila. Faptul ca misiunea lor este una dificila se arata si in trailerul dezvaluit recent de Netflix – daca ideea unei lumi fara adulti si fara reguli poate fi una deosebit de tentanta, tinerii vor descoperi rapid ca sunt lipsiti de protectie, ca trebuie sa se descurce singuri si ca lupta pentru putere nu este rezervata celor mari.

Drept urmare, atunci cand toti ceilalti dispar din prosperul lor oras, acest grup de adolescenti din West Ham sunt nevoiti, obligati de circumstante sa isi construiasca propria lor societate pentru a putea supravietui si pentru a reveni la normal in cel mai scurt timp.

Pentru a descalci misterul care planeaza in jurul serialului The Society, Netflix iti da intalnire pe data de 10 mai cu 10 episoade, fiecare de aproximativ o ora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?