This is Us: a apărut trailerul pentru sezonul 5

A New Chapter. Acestea sunt cuvintele cu care incepe trailerul sezonului cinci al serialului This is Us. Un nou sezon care va aborda noi peripetii ale protagonistilor precum si subiecte de actualitate cum ar fi criza sanitara pe care o traversam.

Serialul vedeta al canalului NBC. Inca de la lansarea sa, in septembrie 2016, serialul This Is Us s-a bucurat de un succes enorm. Cu patru sezoane la activ si cu unul care urmeaza sa fie difuzat peste cateva zile, serialul creat de catre Dan Fogelman este asteptat cu nerabdare de fani.

Actiunea serialului se deruleaza in diferite temporalitati. In realitate, urmarim viata si povestea a doi frati si a unei surori, Kevin, Randall si Kate (cunoscuti sub numele de Big Three) precum si a parintilor acestora, Jack si Rebecca Pearson. Actiunea se deruleaza in epoca actuala cu faimosul Big Three insa serialul nu ezita sa ofere numeroase flashback-uri in anii ’80 pentru a ne arata viata lui Jack si a sotiei sale Rebecca. Astfel, iubirea si problemele de zi cu zi ritmeaza viata tuturor protagonistilor. Si telespectatorul ii urmareste pe protagonisti, se identifica cu ei, rade si plange impreuna cu ei.

Sunteti pregatiti pentru un nou capitol? In ciuda unui teaser scurt, emotia ramane prezenta. Astfel, la fel ca in fiecare sezon, Big Three isi vor sarbatori aniversarea. Cu toate acestea, inainte de a apuca sa sufle in cele 40 de lumanari, vor avea parte de un an cu totul si cu totul special. Kevin este pe cale sa devina tata, Kate si Toby par mai fericiti ca oricand si Randall poate conta pe iubirea si sprijinul familiei sale. Ultimele secunde ale teaserului ni-i arata pe Kevin si pe Randall impreuna. Or, in ultimul episod al sezonului 4, cei doi frati s-au certat violent.

This is Us va fi difuzat incepand cu 27 octombrie pe NBC.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?