This is Us revine cu un sezon 4 și mai trist

Tine-te bine, se pare ca familia Pearson nu inceteaza sa se joace cu emotiile si cu nervii tai. Serialul va reveni curand cu un sezon 4 care se arata a fi deosebit de lacrimogen. Pregateste servetelele.

Cu siguranta ai auzit de serialul This is Us doar nu traiesti izolat si departe de civilizatie, fara televizor sau telefon. Daca este cazul, daca pana in prezent nu ai urmarit niciun sezon, atunci trebuie sa recuperezi timpul pierdut. Serialul urmeaza sa fie recompensat cu un premiu Emmy si revine in curand cu un sezon nou incarcat cu emotii.

Trailerul sezonului 4 al serialului This is Us. La fel ca in fiecare an, sezonul 3 s-a incheiat cu o situatie teribila, complicata. Am aflat ca Kevin este tatal unui baiat insa inca nu se stie cine este mama. Rebecca este extrem de bolnava si pare sa mai aiba foarte putin timp de trait. Kate si Toby sunt acum separati, au luat de comun acord aceasta decizie. Trailerul ne ofera o privire de ansamblu, extrem de rapida asupra noului sezon, asupra acestui nou val de episoade.

Noile personaje din This is Us. Vom regasi bineinteles clanul Pearson si drept urmare interpretii acestora: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Chris Sullivan, Susan Kelechi Watson sau Justin Hartley. Griffin Dunne (Nicky adulta), Ron Cephas Jones (William) sau Caitlin Thompson (Madison) vor fi si ei prezenti.

Insa vom descoperi in egala masura si o multime de alte personaje noi, prezente si in trecutul, prezentul dar si viitorul familiei noastre preferate. Imaginile dezvaluite de NBC ne prezinta pe scurt pe Assante Blackk (Dans leur Regard), Omar Epps (Dr House), Jennifer Morrison (Once Upon a Time) sau pe realizatorul filmului Glass, M. Night Shyamalan.

Sezonul 4 al serialului This is Us va fi difuzat incepand cu data de 24 septembrie 2019. Singurul lucru care mai este confirmat – in urma separarii de Kevin, actrita care o interpreteaza pe Zoe, Melanie Liburd nu va reveni pentru sezonul 4. Ruptura este deci cat se poate de clara. Cat despre Randall si Beth acestia sunt inca impreuna. Sezonul 3 a fost un capitol dificil pentru ei insa vor reusi sa redevina echipa incredibila pe care o iubim, pe care fanii serialului o adora pur si simplu. Drept urmare, gata cu teoriile conform carora Randall si Beth divorteaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?