Top actori din seriale care au fost înlocuiți cu cineva care nu le seamănă deloc

Uneori, se intampla ca unii actori sa paraseasca “nava” din mers. Si se mai intampla ca unele alegeri sa nu fie cele mai bune. Deoarece sunt inlocuiti cu alte persoane care nu le seamana deloc.

Tom Ellis, Once Upon a Time. Rolul lui Robin Hood din “Once Upon a Time” a fost la inceput incredintat celui mai sexy si inimitabil actor, Tom Ellis. Si totusi, acesta a fost inlocuit din sezonul 3 cu Sean Maguire. Am putea spune ca din punct de vedere fizic, cei doi sunt complet diferiti.

Ana Brenda Contreras in Dinasty. Personajul lui Crystal Jennings a fost remodelat intre sezoanele cu numarul 2 si 3. Rolul a fost dat lui Daniella Alonso. Ce au cele doua actrite in comun? Originile latine. In orice caz, cele doua nu au acelasi stil de a juca, nici acelasi accent… pe scurt, sunt doua Crystal Jennings extrem de diferite.

Ed Skrein, Game of Thrones. Serialul eveniment “Game of Thrones”, a trecut si el prin mai multe schimbari. Personajul lui Daario Naharis s-a schimbat in intregime. Interpretat intial de catre Ed Skrein, pana la urma, rolul i-a fost incredintat lui Michiel Huisman care a reluat rolul in sezonul 4. Motivul? Ed Skrein, se pare a avut, niste probleme de ordin « politic ».

Ross Butler, Riverdale. Imposibil sa treci pe langa. Personajul lui Reggie Mantle s-a schimbat si el la fata. Inca din primul sezon al serialului « Riverdale », pe care unii « adora sa il urasca », Ross Buttler, care a jucat si in « 13 Reasons Why », a interpretat rolul lui Reggie Mantle. Dar a fost inlocuit destul de repede de catre Charles Melton. Iar cei doi nu seamana absolut deloc.

Jake T. Austin, The Fosters. Nu mai este niciun secret pentru nimeni- rolul lui Jesus Adam Foster din « The Fosters » a fost jucat de catre doi actori diferiti. La inceput, a fost jucat de catre Jake T. Austin si mai apoi rolul a fost incredintat lui Noah Centineo, un actor pur si simplu adorabil.

Jacqueline McInnes Wood, Arrow. Jacqueline McInnes a avut rolul lui Sara doar in episodul pilot al serialului. In orice caz, multi nu cunosc personajul decat daca este inrepretat de catre City Lotz.

Luke Grimes True Blood. Ultimul sezon din serial a venit cu o surpriza pentru fani- James, unul din personajele principale s-a schimbat total la fata. Nathan Parsons l-a inlocuit. Iar serialul fiind considerat unul sexy, aceasta schimbare se pare ca nu a fost deloc sexy. Cel putin plecarea lui Luke Grimes, care se pare ca a refuzat sa joace o scena cu un alt barbat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?