True Detective 3 – unde ai mai văzut deja castingul serialului

Cu ocazia aparitie pe DVD a sezonului 3 din “True Detective”, dar si in format Blu- Ray, poti afla mai multe despre castingul sau. Oare unde ai mai vaut actritele sau actorii din serial? Vei afla in cele ce urmeaza.

Mahershala Ali. O veritabila vedeta a micului ecran, Mahershala Ali este azi un star incontestabil de la Hollywood. Actorul a debutat in anul 2001 in serialul « Crossing Jordan », apoi a fost unul din eroul din 4400. Si a castigat recent doua premii Oscar pentru rolurile din “Moonlight” si “Green Book”. Dar si un Golden Globe. Pe micile ecrane mai are roluri importante in “House of Cards” si “Luke Cage”. In anii ce urmeaza va fi super-eroul Blade pentru Marvel.

Stephen Dorff. Este partenerul lui Mahershala Ali in sezonul 3 din « True Detective ». Si este primul sau rol adevarat dintr-un serial. Stephen Dorff a fost un actor foarte popular in anii ’90 si a fost vazut si in “Blade”. Pe micile ecrane a aparut si in 11 episoade din « Star » intre 2017 si 2018 si va fi vedeta din nou in « Deputy » in anul 2020.

Carmen Ejogo. Actrita care o interpreteaza pe Amelia a fost una din eroinele din sezonul 2 de la “The Girlfriend Experience” din 2017. Dar fanii universului magic “Harry Potter” au putut sa o recunoasca mai usor. Are aici rolul lui Seraphina Picquery. In anul 2020 va aparea in serialul « Madam C. J. Walker”.

Scott McNairy. Cel care a debutat in cariera de actor in anii 2000 are un CV foarte frumos. A aparut in productii precum “Six Feet Under”, “How I Met Your Mother”, “The Shield” sau “Bones”. A mai avut roluri importante in “Halt and Catch Fire”, “Godless” si “Narcos: Mexico”, in care va reveni si pentru sezonul 2. Pe marile ecrane a fost vazut in “Argo”, “Gone Girl” si in acest an in “Once Upon a Time in… Hollywood”.

Ray Fisher. Henry Hays este aici in primul sau rol cu adevarat intr-un serial, dar fanii super-erilor DC au putut sa il recunoasca in rolul lui Cyborg din “Justice League”.

Sarah Gadon. Abonatii Netflix au putut sa admire actrita canadiana in serialul “Alias Grace”, unde avea rolul principal. Inainte de asta a aparut in mai multe seriale- « Happy town », « Murdoch Mysteries » sau « 22. 11. 63 ».

Brett Cullen. O veritabil vedeta a serialelor US, Brett Cullen a aparut in mai multe seriale pe care le apreciezi cu siguranta: “Ugly Betty”, “Monk”, “Revenge”, “Criminal Minds”, “Devious Maids” sau “Narcos”.

Mamie Gummer. Da. Este vorba despre fiica lui Meryl Streep. Aici are rolul lui Lucy Purcell, mama copiilor disparuti. A mai avut roluri in « The Good Wife » sau « Emily Owens M. D”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?