What Happened to Mr.Cha?, o comedie sud-coreeana pe Netflix

Ce s-a intamplat oare cu Mr.Cha? Vei descoperi cu siguranta acest lucru urmarind aceasta comedie deliranta difuzata pe Netflix.

Dupa o luna decembrie bogata in productii coreene, Netflix continua si in luna ianuarie in acelasi stil si ne ofera comedia What Happened to Mr.Cha. Filmul este disponibil in exclusivitate pe Netflix incepand cu 1 ianuarie 2021.
What Happened to Mr.Cha ne spune povestea ghinioanelor si nefericirilor prin care trece Mr.Cha care, in anii ’90 s-a bucurat de o popularitate imensa ca actor de cinema insa in ziua de azi nu mai are trecere. Isi petrece zilele rememorand zilele de glorie si asteptand cu disperare ca cineva sa ii propuna sa joace intr-u film.

Intr-o zi, in timp ce Mr.Cha decide sa faca un dus intr-o sala de sport dupa un antrenament intens ceva se intampla, sala de sport se prabuseste peste el, lasandu-l complet gol, socat. Cum va reusi sa isi pastreze imaginea de gentleman perfect in aceste conditii? Nu prea asteapta ajutoarele, tocmai din acest motiv…

What Happened to Mr.Cha marcheaza debutul scenaristului Kim Dong-Kyu. Era cunoscut in principal drept autorul scenariului Confession Of Murder. What Happened to Mr.Cha este un amestec de elemente si lucruri fictive din viata actorului Cha In-Pyo care interpreteaza aici propriul rol. Acest comedian a devenit cunoscut in urma rolului din Star In My Heart, una din primele filme sud-coreene difuzate pe plan international. Actorul a mai jucat in numeroase seriale si lung-metraje printre care Crossing.

Filmul Crossing a fost ales pentru a reprezenta Coreea de Sud la premiile Oscar. Ultimul sau film, Seoul Searching este deja disponibil de o perioada online pe Netflix. Joaca impreuna cu Jo Dal-Hwan, vazut in filme precum Rampant si The Chase, difuzate in egala masura pe Netflix si in dramele Whisper si Doctors.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?